Femei in timpul erectiei partenerul

De multe ori, probleme de erecție în om, sunt considerate a fi un subiect care va răspunde fără echivoc. Dar această problemă afectează sexualitatea și relațiile de cuplu.

Rolul femeii poate fi important atât în afaceri, cât și în deciziile erectila la barbati.

În unele cazuri, disfuncția erectilă psihologic de origine, poate fi o femeie, o femeie trebuie să se schimbe unele obiceiuri în domeniul de natură sexuală, care afectează în mod direct cauza problemei.

Problema de disfunctie erectila, de asemenea, afectează femeile și, în multe cazuri, el este răspunzător de acesta.

Erectilă poate rupe relațiile în cuplu, de a crea o atmosferă de violență, duce la depresie și să devină un motiv de divort.

Ce este disfunctia erectila?

Disfunctia erectila este incapacitatea omului de a obține și/sau menține o erecție a penisului, pentru a avea sexual (коитус) este satisfăcătoare.

Pentru a fi recunoscută ca o problemă, soluția trebuie să fie permanentă, adică de multe ori sau de fiecare dată când întâlniri intime cu un partener.

Modificări în activitatea sexuală a partenerului

De multe ori, după ceva timp, de comunicare, iar atunci când acestea încep să sosească copiii multe lucruri încep să se întâmple o schimbare în viața de cuplu.

În aceste circumstanțe, viața sexuală, uneori, merge tot mai mult pe planul doi.

O femeie poate simți supraîncărcat din cauza volumului mare de sarcini de zi cu zi, de muncă, de… care ocupă tot timpul. Acest lucru este atunci când sexul poate deveni o datorie mai mult, că femeia „trebuie să corespundă”, și nu într-un moment de intimitate, mergi cu un partener.

Dacă relațiile sexuale în cuplu devine din ce în ce sporadice, și, în plus, ea le dă un caracter de obligație, este ușor de imaginat cât de puțin plăcute, care pot fi atât membri ai perechii.

Acest lucru poate fi începutul de probleme de erectie: o persoană care nu se simte iubit sau dorit partenerul tau poate începe să-și piardă stima de sine, se simt de a merge și de a avea tot mai multe probleme, pentru a avea dreptul de montaj.

În primul rând: de a exclude cauze fizice în om

Erecția este un răspuns care nu depinde de voința oamenilor, nici de atractivitatea fizică, așa cum a fost dovedit științific că bărbații pot simți mult pofta si entuziasm, dar nu aibă un răspuns de tulburări.

Printre cauzele fizice, care ar trebui să aibă în vedere, avem:

diabetul zaharat (un nivel ridicat de zahăr în sânge).

hipertensiune arterială (hipertensiune arterială).

boala+.

leziuni ale măduvei spinării.

consumul de droguri.

Fumatul excesiv.

nivelul scăzut de testosteron.

unele medicamente.

Înainte de gândire despre cauze psihologice în caz de disfuncție erectilă întotdeauna mai întâi se exclude cauze fizice.

Alți factori psihologici, care pot afecta

Tehnica „marșarier” : unii barbati se confruntă cu perturbări grave în fi obligați să utilizeze metode de ejaculare în afara vaginului. Groaza de femei în timpul sarcinii poate duce la contact sexual, în loc de a fi bun și plăcut, se transformă în ceva forțat și dureros.

Dacă o relație doar contactul organelor genitale rapid, cum să-și îndeplinească angajamentele, neplăcut, poate duce la ejaculare probleme sau lipsa de erectie. În timpul relației, este important, de asemenea, prezența îmbrățișări, sărutări, mângâieri și preludiu.

Dacă o femeie își exprimă nemulțumirea sau indiferență în relațiile sexuale, o persoană poate simți redus, incapáz atrage și vă rugăm să partenerul său.

În unele cazuri, o persoană poate veni chiar la se simtă vinovat de a se bucura de relații prin suferință soției sale: „așa va merge mai departe espaciando contacte și mentalizándose, pentru a suprima dorinta.

Dacă un om are probleme de erectie la un moment dat poate simti frica, ce se va întâmpla.

În unele cazuri, o persoană poate simți sobrexigencia.

Comunicarea în interiorul perechi: baza de soluție

În cazul în care cuplul acceptă contacte bune cu aceste probleme, nu au timp să apară. dar realitatea este că, în multe cazuri, cuplurile nu vorbesc despre sex între ei.

O femeie de multe ori nu explică, pentru un om care-l iubește și vrea, dar ea este atât de obosit, că nu mai are energie să se simtă sexy.

Astfel de persoane își exprimă dezamăgirea de contacte sexuale nesatisfăcătoare.

Fără comunicare, problemele vor fi chiar mai rău, mai ales după 40 sau 45 de ani : la această vârstă, o persoană poate începe probleme cu lipsa de erectie.

De asemenea, unele opinii cu privire la femei, poate ajuta pentru a inversa această lipsa de erectie.

Legătura cu caracter erotic, este un element foarte important pe link-ul, iubitor, dar pentru aceasta este nevoie de curaj, mai ales, atunci când am început într-o atmosferă de liniște și tabu. Are nevoie de securitate și de încredere-un mediu în care ne putem exprima ceea ce ne place și ce ne place, fără teama de a fi раскритикованы sau respinse.

Uita-te pentru modificări și upgrade-pereche

Nu este niciodată prea târziu pentru a căuta schimbări pozitive și de a relua relația cu partenerul.

De multe ori, când o femeie face modificări în sine, și caută sexy stimula partenerul în situația lipsei de erecție a revenit, și o persoană poate din nou să funcționeze normal.

Uneori aceste modificări pot fi lucruri simple, cum cu atenție dans pentru a arata si se simt, seducatoare, de a flirta cu partenerul și să se simtă iubit și dorit.

Nu doar o femeie, care ar trebui să se simtă corespunzătoare : oameni și se simte fericit, atunci când o femeie, care se află lângă prezinta interesul lor.

Multe femei iau pasiv relația într-o relație sexuală, dar și o femeie trebuie să caute o modalitate de a stimula sexual omului, prin introducerea de schimbări în rutină, sorprendiéndolo destul de amănunțit, că nu se așteaptă, sau proponiéndole de a experimenta ceva nou.

Dacă o femeie vrea să-și așa cum a solicitat, poate avea un impact pozitiv asupra problemelor de lipsa de erectie de partenerul tau.

Căutați în ajutor

Opțiunea este foarte răspândită în prezent, este accesul la medicamente care imbunatatesc circulatia sangelui la nivelul organelor genitale masculin, și care asigură o erecție, ceea ce facilitează atitudinea.

Nu se aplică fără a consulta cu medicul dumneavoastră, deoarece au contraindicații.

Pastile ajută să obțineți o erecție, dar nu rezolvă toate problemele de cuplu: relația dintre ei este încă important.

În multe cazuri, asistența externă specialist în sexologie, de asemenea, poate ajuta la gura.

Acest articol a fost publicat în Article. Salvează legătura permanentă.